söndag 4 maj 2008

Ytterligare en singoallaklänning


En klänning till i samma modell och storlek som förra inlägget. Tyget är köpt på MG-tyger och är viskos/lycra. Lite jobbigare att sy i eftersom det är slinkigare. Skippade fållning med CoverPron eftersom det bara blev fult och jag fick sprätta. Lade upp med den vanliga maskinen i stället.

5 kommentarer:

Beas sa...

Oj vad du syr...jättefina saker!

Jag skulle också vilja ha en overlockmaskin, men det känns som om det är så mycket "annat" nu, vi renoverar och bygger ut, så det finns liksom andra hål att stoppa pengar i. Men...roligt vore det i alla fall. ÄR du nöjd med din? (Frånsett att du har fått trassla en del med service och annat)?

Beas sa...

Har skrivit en kommentar till ett inlägg du gjorde i november...de virkade djuren...(tänkte att det kanske är så ofta du kikar runt på gamla inlägg för att se om du fått fler kommentarer...hihi)

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Någon har sommarkänsla tror jag ;-) /Karolina

Jes sa...

Lika underbart sommrig som den andra :)

Ellilo sa...

Bea: Jag VAR nöjd med min OL, men efter det här strulet med att jag kört över en nål vet jag inte längre. Fast klänningarna gick ju bra att sy, men det var ju inte så tjockt tyg ...

Karolina och Jes:
Ja nu är det bara sommarkläder som gäller. Jag verkar för tillfället ha snöat in på klänningar. Stackars sonen, hoppas han inte känner sig alltför utanför. Svårt att vara rättvis.