måndag 13 juni 2011

Tunika i pippityg

I helgen fick jag äntligen lite tid över att sy till mig själv. Hade sedan länge planerat att sy en tunika av Lilofants fiskartyg - eller pippityg som jag kallar det. Det är så fint. Synd att jag inte köpte mer, jag skulle vilja sy tröjor till barnen. Mönstret är mitt gamla vanliga. Gjorde en sommaraktig trekvartsärm eftersom jag inte är så förtjust i kortärmat. CoverProns tvillingsöm i ärmfåll och nederkant. I halsen bandkantade jag med samma maskin. Har fått så många positiva kommentarer om denna tunika!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, hurra vad snyggt! Fint med tyget på andra ledden i halsringningen!
//Thea (kokalal)

MadebyMammaMia sa...

Supersnygg både tyg och modell. Har länge letat efter ett mönster i tunika modell men går bet. Jag har äntligen fått tummen ur och ska sy till mig själv, så jag undrar vilket mönster/tidning du hämtat detta ifrån?

Benglan sa...

Snygg!

MamaMia4U sa...

Jag köpte också för lite av det där tyget tyvärr, önskar verkligen att jag köpte mer för det är snyggt och så härlig kvalité

Fröken Pimpinett sa...

Oj så snygg! Härligt somrig.

Tosing sa...

Men gud så fin!!!

familjen Persson sa...

Tack för en trevlig blog! Nu har jag precis klickat hem mig en Cover Pro, precis vad jag längtat efter, men inte visste att det fanns. Nu blir det sy av! Jag ville höra med dig om du har några tillbehör till maskinen, det var så otydligt när jag läste runt på deras hemsida.
Tack, ha en fin helg!
Eva